søndag 19. september 2010

Det sorte får?

De siste dagene har blitt brukt på å hekle denne sauen. En søt liten sak med rufsete pels. Jeg leker også med tanken på å hekle en lik en i sort... det sorte får liksom (jaja, det får iallefall meg til å more meg). Jeg har ennå en ape på planen, men så har jeg liksom gått tom for dyr å hekle neste gang. En katt i sort og hvitt kanskje... Noen gode forslag?

Denne reven har også nylig blitt ferdig. Den ble heklet i forige uke og har bare ventet på å bli montert.

7 kommentarer:

 1. Så utrolig fine de er! Liker ideen om et sort får:)

  Har du forresten fått stoffene fra meg??

  SvarSlett
 2. Tusen takk:)
  Vi er på "ferie" en uke, så det kan godt hende pakken ligger i postkassa hjemme:) gleder meg ti å se når vi kommer hjem igjen.

  SvarSlett
 3. Nøj! De er søde :-) Har du selv lavet mønstrene til de langbenede dyr? Jeg er helt vild med dem allesammen.

  SvarSlett
 4. Tusen takk:)
  Disse mønstrene har jeg laget selv, og jeg kommer til å legge både dyrene og mønstrene ut for salg etterhvert:)

  SvarSlett
 5. Cool! Hvor sælger du dine mønstre? Bare så jeg kan holde øje. Og laver du dine mønstre på norsk - eller engelsk? (Jeg sys, jeg så nogle engelske noter i et andet indlæg).

  SvarSlett
 6. jeg kommer sannsynligvis til å legge de ut på Etsy :)jeg kommer til å gi beskjed på bloggen når det skjer. foreløpig finnes de bare på engelsk, men jeg kommer til å oversette til norsk også etterhvert. De heklede lekene mine kan man kjøpe på www.epla.no

  SvarSlett
 7. Kan du ikke hækle en flodhest eller en giraf? Eller dem har du måske allerede lavet...? Eller måske en kamel!? Dine dyr er bare super fine:)

  SvarSlett