onsdag 1. september 2010

Done at last!

Ah.. endelig er jeg ferdig med demme saken! Jeg synes det har tatt evigheter, og det føles som at det har tatt hele sommeren. Dette er en av de største amigurumisene jeg har heklet, og den ble mye større enn jeg hadde forventet, men resultatet ble bra, og jeg er som vanlig veldig fornøyd når jeg hekler med muskat-garn. Jeg elsker glansen i garnet, men det er viktig å passe på at man hekler stramt nok med muskat garnet, serlig når man minker masker ellers er det lett å få "hull".
Det kjennes deilig å endelig bli ferdig med noe av mine maaaange uferdige prosjekter. Jeg har liksom lyst til å gjøre alt på samme tid, og det resulterer i at jeg starter på masse, også blir det liggende, slik at jeg kan få dårlig samvittighet hver gang jeg ser på det ... haha.

Den legger seg bare helt flat når man legger den på magen:) Den er søt, og ser littegranne dum (!) ut. Akkurat sånn som sauer skal.Planen var at denne skulle komme i Epla-butikken min, men etter alt arbeidet det var med den, er jeg jammen ikke sikker på om jeg klarer å skille meg med den med det første. Jeg skal tenke på det noen dager:)

3 kommentarer:

  1. Å for et utrolig flott arbeid :) Flink er du :)

    SvarSlett
  2. Tusen takk:) Jeg er glad jeg er ferdig.. kommer nok ikke til å hekle denne flere ganger, for dette var mye jobb det:)

    SvarSlett
  3. Ny læser her.. Hvor er den bare sød. Er der en tilgængelig opskrift på denne et sted?

    SvarSlett