onsdag 15. september 2010

Langbent Løve

Løven er ferdig, og jeg er omsider fornøyd med mønsteret. Nå gjenstår det bare å hekle de andre dyrene etter dette mønsteret, og selvfølgelig skrive mønsteret med bilder inn på PCen... det er litt arbeid det, viser det seg. Jeg planlegger å opprette en butikk på Etsy, og selge mønstret der så fort det er ferdig, og løven kommer sansynligvis inn i nettbutikken min på Epla etterhvert.
Her ser man hvordan møstret har utviklet seg. Apen var den første jeg heklet, og den har mye større kropp, og tykkere armer og ben enn de neste. Jeg var veldig fornøyd med hodet, men resten måtte endres. På reven er kroppen blitt mindre, armer og ben har blitt tynnere og mer dråpeformet, men fortsatt er ikke mønstret helt der jeg vil ha det. Til slutt er det løven og det endelige mønsteret. Her er det litt anneledes form på ben og armer, og armene er blitt en god del lenger enn på de to foregående.

3 kommentarer:

  1. Hvor er det bare nogle fantastiske ting du hækler! Det er så inspirerende:) Jeg glæder mig til at følge med i din blog.
    Hilsen Anne

    SvarSlett
  2. Så hyggelig! Tusen takk for kommentarer som bare gir meg lyst til å hekle mere:)

    SvarSlett