onsdag 27. oktober 2010

Charlotte gjør ting hun ikke kan

Jeg har begynnt på mitt aller første lappeteppe, og det er jammenmeg moro. Jeg planlegger at dette skal bli sengeteppe til lillesøsters rom, og er derfor i herlige lillae og røde stoffer fra stoff og stil (i hovedsak da). Stoff og stil har kjempemange flotte stoff for vinter 2010. De lilla retro-lookalike stoffene er jo bare helt herlige.

Som jeg har fortalt en del ganger tidligere, så er jeg jo ikke av de aller mest tålmodige, og dermed har jeg en tendens til å "jukse" litt når jeg syr på maskin, med dertil passende resultat på produktet, men ikke denne gangen nei! Her skal det gjøres ordentlig fra starten, også blir resultatet forhåpentligvis også bra:)

Jeg var også innom hobbybutikken og kjøpte med litt utstyr. En "rullekniv" (haha, hva kaller man det for?), en linjal og et skjærebrett. Det er jo bare helt genialt. Klippingen går superfort, er presis, og utrolig morsom.


Her får dere en liten snik-kikk på hvor langt jeg har kommet til nå. Litt mørke bilder, men jeg når ikke lyset om dagen. Lange dager på skolen, skjønner dere.


8 kommentarer:

 1. Det ser rigtig spændende ud, Charlotte. Har også rigtig meget lyst til at komme igang med et lappetæppe, men skal lige have et sted til det og ikke mindst tid.
  Er også selv totalt forelsket i de lilla stoffer fra Stof&Stil. Glæder mig til at se et færdigt resultat.

  Kh Anne

  SvarSlett
 2. Klart du kan :)
  Det er iallefall morsomt, så bare kose deg du. Og så lærer man mens man holder på..
  Lykke til!!

  Marit

  SvarSlett
 3. Hei, så fin blogg du har. Du ser jo ut til å klare lappesøm så fint, jeg har også som mål å lære meg det, skjønner at jeg må få meg sånn skjærebrett og rullekniv. Legger meg til som følger hso deg jeg, for her var det jo så mye fint å lese. Hilsen Wilhelmines blogg

  SvarSlett
 4. Ser ut til å bli riktig fint lappeteppe.
  De lilla stoffene falt jeg også for.
  Har sydd ugler av de jeg da.
  Kanskje en dag blir det lappeteppe på meg og:)
  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 5. Så gøy da!! Alltid gøy med lapper, alle de ulike stoffene og fargene som plutselig kommer til sin rett side om side.

  Gleder meg til å se det ferdig:)

  SvarSlett
 6. Meget spennende. Gleder meg til å se resultatet! =D

  SvarSlett
 7. Dette er jeg helt sikker på at kommer til å bli superfint! Liker fargekombinasjonen :)

  SvarSlett
 8. من أفضَل الأدوات المستخدمة في عملية التركيب والفك “كرتون وفل وبطاطين وورق مقوى” وكل تلك الأشياء بهدف الدفاع من التلف والكسر، فهي تسعى أن تنقل الاثاث بأسلوب اكثر احترافا بعيدا عن الأساليب التقليدية في النقل والتركيب، فهي تحرص بحيث يكون الاثاث منقول بأسلوب فريدة ومع عمال وفنيين يملكون الخبرة والكفاءة في النقل بهدف أن تكون الخدمات على اكمل وجه.

  شركة نقل عفش
  شركة نقل عفش من الرياض الى الامارات
  شركة نقل اثاث من الرياض الى الامارات
  شركة نقل عفش ببريدة

  SvarSlett