fredag 22. oktober 2010

Husker dere disse? Det er en stund siden jeg startet, men nå er endelig apen ferdig:) Jeg måtte jo selvfølgelig også prøve meg på Kaptein Biffs utrolige sjarmerende ape:) Med noen små endringer vel og merke. Jeg måtte gjøre hodet litt større og laget kroppen fra dette mønsteret, og synes den ble ganske så søt.
Apen har jeg tenkt å sende til en god venninne (overaskelseee!!) sammen med noe annet snaks jeg har kokt sammen:) Det er jo ingenting som er så morsomt som å gi bort gaver:)


11 kommentarer:

 1. Så utrolig herlig den ble!

  Kikk forbi bloggen min, det ligger en award til deg der:)

  SvarSlett
 2. Den er sååå fin :) Så heldig din veninde er :)
  Kommer det noen sånne ut på din shop?

  SvarSlett
 3. Hei Li,
  Beklager, men dette er et Kaptein biff- mønster, og jeg kommer derfor ikke til å selge slike. Dersom du ser inn på nettbutikken hennes, finner du kanskje noe lignende?

  SvarSlett
 4. søt! Den ligner litt på den store apen jeg har hekla en del av, den som var utgangspunktet for den lille rangla. Jeg har tenkt å legge ut et mønster etterhvert, så følg med LI!

  SvarSlett
 5. Så utrolig søt! Du er jaggu flink! Skulle ønske du var venninna mi... hi hi...
  Tror nok hun blir kjempeglad!
  God helg!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 6. Så nydelig apekatt Nils! Og For en fin blogg du har. Gleder meg til å følge til videre:)

  Klem Christine

  SvarSlett
 7. For en skjønn apekatt, den så litt trist ut stakkars, eller er den bare forundret/tankefull med sine lett hevede øyenbryn? Nydelig er den hvertfall :)

  SvarSlett
 8. Haha, ja av en eller annen grunn har alle amigurumiene mine en tendens til å se litt lettere bedrøvet ut :)

  SvarSlett
 9. Herremin, så skjønn! Det uttrykket der var jo bare til å spise opp. Blir hun ikke glad for denne så vet ikke jeg. *trykker mot brystet og koooser*

  =D

  SvarSlett