søndag 19. desember 2010

5 dager igjen til julaften...

... og på tide å få på plass julestrømpene til barna.I dag ble ENDELIG julestrømpene til barna sydd. Jeg har gått å tenkt på det lenge, men har ikke fått ånden over meg før i dag. Jeg er visst litt bedre venn med heklenåla enn med symaskinen, så jeg må mote meg selv opp litt hver gang jeg skal sy. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: det er mye vanskeligere å sy enn det ser ut til! Jeg er bare superimponert av de av dere som produserer bøttevis av sydde saker.. Jøss, altså! Selv har jeg egentlig alt for dårlig tolmodighet til å sy. Man må jo være så nøyaktig, og jeg finner tusenvis av måter å "jukse" på. Med hekling finnes det liksom ingen snarveier, og dermed blir resultatet aldrig skeivt og skakt.

Etter et par forsøk, og endel stoff som gikk rett i søpla, ble jeg fornøyd med resultatet, og heldigvis ble barna det også.
Patrick fikk den blå/ brune strømpen over med en miks av gamle og nye stoffer, mens Konstance fikk den røde. Så nå skal bare nissen komme, vi er klare!


4 kommentarer:

 1. Så søte sokker! Skjønner godt at barna er fornøyd!!:)

  SvarSlett
 2. Kjempefine julestrømper! :)
  Jeg kjenner meg så igjen i det du sier om symaskina kontra hekling...må også få sydd julestrømpe til lille K før det er for sent, men må mote meg opp før jeg setter meg til og må være i det rette humør! Og tålmodighet med tråd som vikler seg opp og lager vase....*sukk* Kanskje i morgen!

  SvarSlett
 3. Hvor er de fine, dem skal julemanden nok finde :0)

  SvarSlett
 4. Fina! Och va kul att se tygerna i sina nya kreationer.

  /Mia :)

  SvarSlett