torsdag 23. desember 2010

Bedre send enn aldri

I går ble årets pepperkaker og ikke minst pepperkakehus laget. Etter litt surfing på nettet, og nesegrus beundring av alle de fine pepperkakehusene som finnes der ute, falt valget på et mummi-hus.

haha, men jeg kan ikke si at huset vi lagde ligner så veldig mye på de bildene vi hadde til inspirasjon, men la oss nå bare si at det i allefall har høy sjarmfaktor.

 I dag skal det også pyntesMummikake-formen kjøpte vi i sverige i sommer, og den lille muldvarpen er også ny av året.. den måtte vi jo bare ha. Den ligner nemlig på han som hadde fått bæsj på hodet, og han synes barna er morsom.


4 kommentarer:

 1. tøft!! vi skal bake i kveld hehe litt sent ute vi og:) naboen kom med julekaker på døren:D

  SvarSlett
 2. Iiih hvor er det fint! Og jeg er rigeligt misundelig på mumi-kageudstikkeren.
  Glædelig jul til dig og din familie.
  Kram
  Asli

  SvarSlett
 3. Kjempeartig. Den Mummi formen skulle jeg gjerne hatt. God jul.

  SvarSlett
 4. Haha, her satset vi også på sjarme framfor noe annet når årets pepperkakehus skulle lages :) Men til gjengjeld blir jo de å smake så mye bedre når de skal knuses! Superlim kan ikke være mye bra for stinne julemager..

  Tusen takk for flott pakke fra Epla butikken din!! Bamsefrøkna er så fin så ho har fått plass på tv-benken, var kjæresten sitt forslag faktisk. Men bordskåneren kan jeg ikke skjønne at noen har hjerte til å sette noe oppå! Må finne et lurt sted der den kan pynte opp ;) Tusen takk igjen og fortsatt god jul!

  SvarSlett