onsdag 8. desember 2010

Beige


Det ble et par nye ugler i dag, siden de jeg heklet i går fløy rett ut av nettbutikken min, bare timer etter de kom inn. Det er moro det:) Denne gangen er det en beige variant, og flere brune er også under produksjon.


Det blir endel tråder, og litt småpirk med disse, men resultatet gjør jo at det er verdt det, og spesiellt når man får så utrolig mange hyggelige kommentarer som dere gir:) Det varmer. Takk
5 kommentarer:

 1. Hei på deg:)

  Du har så herlig fantasi - og de uglene ble bare sååå søte da:)

  Jeg lager disse "figurene" jeg også - men har ikke hatt noen på bloggen ennå - må først finne ut om det blir noen julepresanger:)

  Jeg har en del norske mønstre (eller for å være helt korrekt - jeg har fått dem oversatt) - Akkurat nå lager jeg en liten rosa/hvit kanin - tenkte det skulle være en barselgave til datteren til en venninne som får sitt første barn rett over nyåret. Så tenkte jeg på en delfin etter det. Det ene mønsteret mitt er fra 1995 (trodde dette var noe nytt jeg...)

  Gøy med blogger som har disse dyrene - for det var ikke mange jeg hadde sett før jeg begynte å blogge for snart 3 mnd.siden :)- elsker dine!

  Førjulsklem fra Mimmi:)

  SvarSlett
 2. hold op de er super søde :0)

  SvarSlett
 3. De altså også bare rigtig søde. Du bare vildt dygtig.

  SvarSlett
 4. Eiiiii - hvor er de bare fine :) Sådan nogle gad jeg godt have :) Kh Dorte

  SvarSlett
 5. Suuuper skjønne,ja du er dyktig med heklenålen...Ha en fin førjulstid★klem Linda:)

  SvarSlett