mandag 3. januar 2011

Bambi-vase og heklerier

Det er fint å være på besøk, men du-og-du så deilig det er å komme i eget hjem igjen. Etter to uker på juleferie kom vi hjem i går kveld, og allerede er jula ryddet bort, skolen har startet, og hverdagen er her. Det kjennes ikke annet enn deilig.

Etter to uker på juleferie, var postkassa ganske så full. Først og fremst av en diger haug reklame og annet tull, men også denne lekre saken jeg bestillte fra eBay før jul. Som vanlig blir jeg så ivrig når jeg byr på saker jeg liker, at jeg har betalt ALT for mye for denne i forhold til hva økonomien tillater for øyeblikket. Men jeg klarer ikke bry meg for mye om akkurat det, fordi jeg elsker den!

Kjærlighet ved første blikk.

Bortsett fra min gamle arvede hvite kommode etter min bestemor, må dette være noe av det fineste jeg eier.*sukk*

Ellers blir det endel hekling nå som vi endelig har kommet hjem igjen, og som vanlig har jeg mer enn ett prosjekt på gang. I kveld hekler jeg faktisk på en av mine Langbente amigurumier. Mange av dere vet jo at jeg hadde en give-Away for noen måneder siden der jeg gav bort to av mine langbente amigurumier. Den langbente bamsen, som jeg sendte til en av vinnerne kom desverre ikke fram. Dette syntes jeg var kjempetrist, og dermed hekler jeg henne like gjerne en ny en, og gjør et nytt forsøk med å sende den hele vegen til Danmark

So far so good...


Dette skal om litt bli til dette:


9 kommentarer:

 1. Velkommen hjem fra ferie, dine indlæg har været savnet. Kan godt forstå at du forelskede dig i de bambier, de er da alt for søde.
  Og hvor er du sød at gå igang med endnu en bamse, ihh altså. Tænkte på om jeg ikke skulle betale for noget porto denne gang, så det ikke bliver for stor en udgift for dig? Evt forsikret på en måde, når det dumme postvæsen ikke vil lade dem i fred?

  SvarSlett
 2. Å herregud for en fin vase. Den ble jeg meget misunnelig på. Guuuuuuud, så heldig du er!!!!!

  Godt nyttår!

  SvarSlett
 3. Såå fine rådyrhoder! Man kan bli litt ivrig ja, hehe, vakre ting er og blir en avhengighet ;)

  Du er på'n igjen med heklerier, det er bra ;)

  Godt nytt år også, hvis jeg ikke har sagt det!
  Klemmer fra Stine

  SvarSlett
 4. Den er figtig sød den vase ♥

  SvarSlett
 5. Hvor er det en fin vase og vildt sød bamse!!
  Og fantastiske hæklerier :)

  SvarSlett
 6. Kan godt forstå du er utrolig glad for den, den er da SUPER FANTASTISK flot!!

  SvarSlett
 7. Heisann!!Nydelig vase!!Så snill du er da som hekler en ny!!Visst du får lyst og tid en gang må du bare legge ut bruksanvisning med bilder på hvordan du lager disse herlige figurene.Den må være idiot detaljert he he!!Ha en fin ny uke..Klem Linda:)

  SvarSlett
 8. Utrolig sjarmerende bambi vase.

  SvarSlett