torsdag 27. januar 2011

Jeg ønsker meg


En hvit t-kanne med et like fantastisk trekk som dette!
Kilde

5 kommentarer:

 1. Sååå fin da!! Det har jeg i grunnet tenkt på lenge - å hekle en tevarmer! Men tror ikke jeg kommer til å ende opp med en som er like fin som den her!

  SvarSlett
 2. Heisann Charlotte,

  For det første - tusen 1 000 000 og 40 ganger takk (Snorre 6 år), dette setter vi utrolig stor pris på. Det at du velger å støtte opp om både stiftelsen og auksjonen ved å bidra er kjempeherlig. Hver gang noen vil bidra med noe til auksjonen bli ungene helt i hundre :)

  Slik gjør vi det i praksis: Du sender oss en link fra Epla med produktene du ønsker å auksjonere bort, vi laster opp bilder og tekst fra Epla over til vårt facebook auksjonsalbum der alle som vil kan by på varene, ved å skrive en kommentar under bildet med beløpet. Du beholder varene hos deg til auksjonen er avsluttet og vi får en melding fra stiftelsen om at pengene er mottatt av kjøperen som har vunnet budet. Da sender vi deg adresse, evt e-post dersom noe skal sendes digitalt, slik at du får sendt varen direkte fra deg slik som til en vanlig kunde. Høres det greit ut? Har du noen spørsmål - spør i vei :)

  Vi håper på å få oppdatert auksjonalbumet i kveld, og sender deg link slik at du kan dele den på FB om du ønsker <3

  Igjen - Tusen takk for at du ønsker å være med å bidra :)

  SvarSlett
 3. Heisann Charlotte,

  Her er linken din:

  Håper du vil dele den på FB og skrive gode ord <3 Tusen takk for bidraget - du er super!

  P.S : Har du sett sidebar knappen - den er skikkelig stilig, håper du vil bruke den :)

  KLEM <3

  SvarSlett