søndag 29. mai 2011

Ingen kaloier


På kjøkkenbordet mitt står det nå et fat fullt av heklede kaker. Jeg har fådd skikkellig sving på heklenåla, og synes det er kjempegøy å hekle leker igjen. Disse hekler jeg til marked i sommer. Jeg planlegger å ha et hjemmelaget etasjefat  a la dette fullt av hekelde kaker, kjeks og andre bakevarer på mitt bord under Sørøymarkedet. I tillegg til alt annet som jeg selger da selvfølgelig.


Jeg vet at det er mange av dere som leser denne bloggen som er utrolig kreative og flinke, men dersom det er noen av dere som kommer fra Finnmark (eller andre steder også forøvrig) som vil være med på Sørøymarkedet (som er GRATIS, Les mere her) må dere mer enn gjerne ta kontakt.

6 kommentarer:

 1. Kjempefine og kalorifattige ja. Du er flink. Ha en god søndag

  SvarSlett
 2. Du er jo så enormt flink med heklenåla...nydelige kalorifattige kaker:)

  Ha en fortsatt fin søndag
  Ann-Charlotte
  AlottesVerden

  SvarSlett
 3. Det var vel dette jeg skulle hatt på bordet,i skapetog overalt hvor jeg leter etter søtsaker......kanskje det hadde blitt gøy å gå i bikini etterhvert da;)
  dikter du bare disse helt selv......FLINK. Du, må innrømme at jeg har gjort noe uten å spørre......lagt deg til under "blogger jeg liker" på bloggen min.....er det ok?

  SvarSlett
 4. Det blir sikkert kjempefint med hekla kaker og kjeks på et slikt fint stettefat. Jeg synes også det er morro å hekle slike saker og ting, spesielt til lekekjøkkenet vårt.
  Lykke til med kakeproduksjonen, hilsen Mymlen

  SvarSlett
 5. Åh!
  ...vanvittid dreven du er med heklenåla dah!*smile*


  ...lekre kaker!*smile*

  ..kjempe gøy å tiite rundt her inne hos deg forresten!*smile*Ønsker deg e flott ny uke!

  SvarSlett
 6. Litt av noen fristelser du har tryllet frem her! :) Kjempeflink :)

  SvarSlett