mandag 13. juni 2011

Et hyggelig gjensyn


Dette er et fint prosjekt for restegarn, tenkte jeg i dag da jeg satte meg ned med uglehekling. Jeg hadde bare glemt hvor utrolig tidskrevende dette er. Det tar mye lengre tid enn det ser ut til nemlig, fordi alle de små delene genererer massevis av tråder. Selve heklinga tar med andre ord ikke så lang tid, men monteringa altså, DEN tar tid:) Disse to frøknene sender jeg rett til nettbutikken min, ta gjerne en titt der inne dere også.

Fine farger

12 kommentarer:

 1. Så søte ugler.
  Ja trådfesting tar tid. Har heklet 16 bestemor-ruter og på de ble det 18 tråder å feste på hver lapp. Men det er jo gøy når man blir ferdig. Og starter så på nye prosjekter.:)

  SvarSlett
 2. Herlige små ugler:)...
  Huff ja festing av tråder er tidkrevende og kjedelig...men så deilig når man er ferdig og fornøyd med resultatet...
  Nydelig elefant på innlegget under også:)

  Ha en super uke
  Ann-Charlotte

  SvarSlett
 3. fiiine ugler du har lavet! :) hilsen lise

  SvarSlett
 4. Superfine ugler, men ser at det er mye pirk og tidkrevende :)

  SvarSlett
 5. Hi, hi, men søte blir de da:)

  SvarSlett
 6. Huff, ja, trådfesting tar altfor mye tid. Jeg pleier å hekle inn trådene underveis slik at jeg slipper sånt, og tråder som _må_ festes etterpå tar jeg etterhvert så slipper jeg å sitte med bare trådfesting på slutten, for DET er kjedelig det.

  SvarSlett
 7. Kjempefine ugler! men ja.. trådfesting er noe herk! jeg får alltid så vondt i fingrene.. og stikker meg stadig på nåla :P Men men.. har faktisk lagd ugler selv i dag! Kommer på bloggen i kveld, eller i mårratidlig.

  SvarSlett
 8. Så kule ugler! Og kjempefestlig navn;). Jeg driver firma under navnet Fat Monkey, og holder for det meste på med design og foto da, men noe kunsthåndtverk også. Morsomt! Fortsatt fortryllende fin uke!

  SvarSlett
 9. søte og kule samtidig :) finfine farger sammen

  hilsen arnhild

  SvarSlett