søndag 26. juni 2011

Hos oss

Jeg har lyst til å vise dere litt mer hvordan vi har det hjemme hos oss i vår trange, lille kommunale leilighet fra 50tallet. Dette er ingen interiørblogg, men et sted der jeg kan være kreativ, vise dere hva jeg holder på med, og små glimt av vårt hverdagsliv.Jeg får litt "prestasjonsanst" når jeg skal vise dere hvordan vi har det i havet av fantastiske interiørblogger som finnes der ute. Det er vanskelig å måle seg med dere. Men noe av det morsomste jeg selv vet er å se hvordan dere har det hjemme, fordi jeg føler at man blir litt bedre kjent med dere. Og siden dere er så flink til å by på dere, skal jeg også vise dere litt fra vårt hjem.


Her ser dere litt av sofakroken, og på veggen er alle de fineste bildene våre i en klynge på en fotolist fra IKEA. Vi har bodd her siden mars, men vi har ennå ikke fått orden på bildene på veggen. Jeg er rett og slett ikke helt sikker på hvordan jeg vil ha det ennå, vil jeg ha en bildevegg, eller skal jeg være litt sparsom med bildene for å ikke fylle opp.. inntil videre fungerer dette kjempefint for oss.


 På stuebordet har vi ganske ofte ferske blomster. Vi bor på en liten øy med i underkant av 1000 innbyggere, men jokern og coopen er kjempeflink til å ta inn blomster. Billige er de også! Disse synes jeg var spesiellt fine, og blandingen av ulike farger på rosene er veldig "meg"


Her er andre sida av stua. Den grønne stolen har fulgt oss i fire år, og er noe vi har arvet. Den er kanskje ikke så fin og fancy, men den er fantastisk å sitte i. Nå holder den på å ramle fra hverandre, så det er kanskje på tide med en ny snart. Da ønsker jeg meg en slik en .


Disse blomstene er plukket ute i hagen. Eller "hagen" kan vi vel heller kalle det for. Mestparten består nemlig av et hav av hvit hundekjeks. Jeg liker det selv om det er ugress, det hører hjemme her. Kan dere skjønne at noen vil utrydde det? jeg skjønner det ikke! Er det jeg som er litt spesiell eller?


Jaja, dette er en liten smakebit av vårt hjem. Perfect timing i dag, som det er nyvasket og ryddet! Da gjelder det være kjapp fremme med kameraet før fargeblyanter, tøy som skal brettes og hundeleker tar over stua vår:)

1 kommentar:

  1. Så koselig dere har det! Også et helt hav av hundekjeks utenfor vinduet da, sukk! :)

    SvarSlett