onsdag 22. juni 2011

Nøkkelringer

Jeg har fått så utrolig mange hyggelige mail i det siste fra noen av dere som leser bloggen min. Tusen takk! Jeg setter pris på mailene dere sender! Dere gjør jo blogging enda morsommere! Hærlig å høre at jeg inspirerer dere, dere inspirerer meg til å blogge mere!


Som dere vet så har jeg jo nettop vært på reise. og jeg benytter alltid annledningen til å kjøpe litt håndarbeids-supply (det er jo selvfølgelig obligatorisk på reise, er det ikke?).Denne gangen ble blant annet noen meter med silkebånd med meg hjem, og mine nyeste nøkkelringer er pimpet med nettop dette.


Denne neste er min absolutte favoritt

5 kommentarer:

 1. den er virkelig også meget flot, super flot ♥

  SvarSlett
 2. å så fine dag! ja ikke sant det er kjekt å få gode tilbakemeldinger! du har inspirert meg mye! og setter stor pris på det:) når jeg ikke vet hva jeg skal finne på så er det ofte jeg ser igjennom gamle innlegg hos forskjellige bla. deg:) Ha en strålende kveld:)

  SvarSlett
 3. Så fine nøkkelringer. Begge sortene. Ja selvfølgelig må man handle forskjellige ting til nye oppgaver. Utrolig mange flotte ideer å finne her hos deg. Ha en super uke.

  SvarSlett
 4. Fy søren for en flott blogg du har! Du er sååå utrolig kreativ og dyktig. Måtte bli følger av bloggen din, jeg ble så glad av å lese og se på alt det flotte du lager. Tusen takk for at du deler dette med oss. Klem fra Thora.

  SvarSlett
 5. Kjempefin!! Du er jo kjempekreativ

  SvarSlett