torsdag 14. juli 2011

Jeg trengen noen tips!


Jeg lurer litt på hvordan dere oppbevarer stoff, sysaker, og produkter dere lager. Jeg trenger noen tips der! Jeg vil gjerne ha noe som både er praktisk og ser bra ut (I pose og sekk vet dere). Her er det for tiden litt "rot i systemet" Noe ligger i små bokser på hylla, andre ting er i billyskapet fra IKEA. Skråband og silkeband er i en stor bolle, og slår knute på seg når jeg har bruk for det! Glidelåser er blandet med borrelåser og mønstrene mine har ikke noen fast plass, og ligger dermed litt "her og der"

Jeg vil veldig gjerne ha et handy system, men er ikke helt sikker på hvordan jeg skal få det til. Hva gjør dere?


5 kommentarer:

 1. Når d gjelder bånd har jeg sett mange lure løsninger hos de som scrapper

  http://www.skilpaddentruls.com/scrapperom.php hær inne finner du noen bilder som kan værre til inspirasjon!
  Har sett mange lure løsninger hos flinke scrappere :-)

  SvarSlett
 2. kjøp noen permer med knallfarger, eller vanlige svart/blå og sett mønsteret i ihvartfall :)

  Og skill mellom påbegynte prosjekter og ferdige.
  Er ihvertfall de tipsene jeg kommer på i farta!
  Lykke til : )

  SvarSlett
 3. Uh jeg kender det! Men jeg er så småt ved at få styr på det og en STOR hjælp fra at skaffe mig den fine "reol" Boby som er designet af Joe Colombo - den findes i flere størrelser og er helt perfekt! Og så har jeg købt små akryl-kasser som kan være i skufferne og i siderne...:D

  SvarSlett
 4. http://www.google.dk/search?q=boby+Joe+Colombo&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&hl=da&tab=wi&biw=1825&bih=948#um=1&hl=da&safe=off&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US%3Aofficial&tbm=isch&sa=1&q=boby+Joe+Colombo&oq=boby+Joe+Colombo&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=0l0l0l115993l0l0l0l0l0l0l0l0ll0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=13f6f771373bfc78&biw=1825&bih=948

  SvarSlett
 5. Jeg strever med det samme. Det er vanskelig å finne noe som er både praktisk (det vil si at alt er lett tilgjengelig og oversiktlig) samtidig som det ser greit ut). Stoff har jeg ikke, her går det mest i garn. Det har jeg i en stor strandbag fra Oilily (pen å se på også) og så har jeg en liten kurv hvor jeg har det jeg til ehver tid hekler på. Knapper har jeg i en eske, heklenåler i en liten veske (var vel en toalettmappe tror jeg?) og sysaker i et syskrin.

  Alle tingene jeg har heklet står foreløpig til utstilling i en bokhylle i kjellerstua. Det begynner å bli en del da, så er ikke en helt ideell lagringsplass. Jeg har egentlig ikke behov for å stille ut alt jeg har laget, samtidig som jeg ikke vil bare stappe alt i en pose og la det ligge i roterommet til evig tid. Ikke lett det der. Alle mønstrene mine ligger foreløpig bare i en bunke, men har planer om å merke dem og sette i en mappe/perm med innholdsfortegnelse så jeg lett finner dem igjen.

  SvarSlett