fredag 5. august 2011

Sweetypie

En hel haug med nyinnkjøpte kliper fra HONG KONG har inspirert til nye heklerier. I går heklet jeg et par jordbærkliper og en liten blå blomst.


Jeg prøvde meg også på et hjerte med filt på, men jeg fant ingen fin måte å feste filten til heklahjertet på. Jeg prøvde å sy med små sting for hånd, men det var jeg ikke noe flink til. Det ble så misslykket at hjerter havna rett i søpla, faktisk. Har dere noen ideer?


7 kommentarer:

 1. Så søte de jordbær-spennene var:)

  SvarSlett
 2. Supersøte klemmer. Men så var det å klare å hekle de søte bærene og vakre blomstene dine da... ;)

  SvarSlett
 3. Så mange fine innlegg siden sist jeg var innom!

  Er det for å stive av hjertet du skal sy på filt eller? Jeg har fått mamma til å hekle slike hjerter til hårnåler tidligere og da heklet hun de mer runde, likt dette: http://www.etsy.com/listing/79168638/

  Og da var det ingen behov for å stive de av for at de skulle beholde formen. Men hvis det er for å pynte de; ja da har jeg ingen tips. Håndsøm styrer jeg langt unna! ;)

  Hvis du vil ha/trenger mer oppevaring etterhvert så er jeg veldig fornøyd med mine akrylskuffer fra Muij/Åhlens. Koster en del, men skuffene er helt gjennomsiktige så det er superlett å holde oversikten og det går kjapt å finne fram.

  Riktig god helg! Flott å se at markedet gikk bra! Skal på Vadsødagene neste helg, så det blir spennende å se hvordan det går :)

  SvarSlett
 4. Skal filten være på for eller baksiden?
  Om det skal være på forsiden kan du jo bruke brodergarn og sy litt sånne clumsy tråklesting med jevnt mellomrom rundt det hele. Eller feste en søt kanpp i midten. Om det skal være på baksiden, kan man jo både lime det fast eller nruke små sting i samme farge som heklahjertet (som da vil være på fremsiden, og tråden vil ikke syns). Finfine kliper i allefall! Hærlig!

  SvarSlett
 5. Tekstillim hvis det skal være bak, eller hvis du ikke trenger sting til å pynte. Man trenger ikke mye lim. (den rød tuben holder til og med i vask). hvis du skal pynte så kn du jo sy pyntesting på filten først, så lime? Litt lettere kanskje? jeg vet ikke.
  Lykke til

  SvarSlett
 6. Så mye flott du har laget! Kan jeg spørre hvor du fikk tak i selve hårspennene?

  Mvh
  Olina

  SvarSlett