fredag 2. september 2011

Booyah


Med løvemønsteret som utgangspunkt hekler jeg noe grønnt noe. Det er noe uklart ennå hva dette kommer til å ende opp som da, men foreløpig er det en grønn sak med sort hår:) Føtter og armer mangler, selvfølgelig, åsså det vanskeligste, ansiktsuttrykket!

Det er gøy å designe noe nytt, men jeg kjenner at jeg fremdeles er ganske lei av hekling, så det blir nok bare med denne på en stund. Det ble jo trossalt heklet en del amigurumier her en periode, og jeg fikk rett og slett nok av det. 

Heldigvis er ikke denne så stor og tidskrevende. Jeg hadde foreksempel ALDRI orket å heklet en av disse nå. Jeg har faktisk heklet 4 (!) slike.


 


6 kommentarer:

 1. Nå har jeg brukt store deler av søndagen på bloggen din... Med hekletøy i hendene (og jeg som ikke kan hekle engang!). Skikkelig inspirert, og klarer faktisk å følge oppskriftene dine! Moro!!

  SvarSlett
 2. Utrolig kul! Selv om den ikke er ferdig enda :P

  SvarSlett
 3. Kjempesøt :) Blir artig å sjå korleis den blir til slutt.

  SvarSlett
 4. Stilig! Kjempespennende å se hva det blir ;0)
  Men du...har du komponert mønsteret til dinosauren selv eller? I såfall bør du legge mønstert til salgs! Sikkert mange som ønsker seg det ettersom dinosaurene er så populære...jeg kan prøvehekle hvis du ikke orker selv ;0) *hint hint*

  SvarSlett