mandag 17. september 2012

Tør jeg?I sommer har inspirasjonen vært på topp, og jeg har laget en del møstre på amigurumier som dere ikke har sett før:) Blat annet denne over her, hehe, prøv å gjett hva det er da:) De har alle vært parkert i en eske i skapet, og jeg har ikke klart å bestemme meg for hva jeg skal gjøre med dem. Nå har jeg bestemt meg, jeg skal ta steget (som i grunnen er litt skummelt) å legge ut mønstrene på Epla. Jeg må si at det kiler litt i magen bare ved tanken,  nå skal jeg altså få vite om mønstrene mine er bra nok til at noen vil betale for de:)
Jeg har litt arbeid igjen før de er klare til å legges ut. Jeg må hekle gjennom mønstrene en ekstra gang, ta bilder undervegs, og få alt plottet ned på PCen. Jeg er spent! Wish me good luck:)

9 kommentarer:

 1. Du laver også de fineste dyr! :)
  Er det en robot?

  SvarSlett
 2. Klart du tør! :)
  Er det eit lite fly, kanskje..? :)

  SvarSlett
 3. Lykke til.
  Spennende å se hva dette er. :)

  SvarSlett
 4. Klart du tørr! Bare å sette i gang!
  Jeg tror også dette er en robot - sikkert supersøt! En garantert success!

  SvarSlett
 5. Tror du klarer dette helt supert - lykke til!!!!

  SvarSlett
 6. En robot!! Minner om noe fra barne-tv.. husker ikke helt serien..
  Lykke til!

  SvarSlett
 7. GOOD LUCK! Og selvfølgelig tør du:)

  SvarSlett
 8. Tilslutter mig de andre! Selvfølgelig tør du :) Håber man kommer til at kunne købe mange af dine opskrifter på super flotte dyr! Jeg er helt vild med det du laver! (det kunne være dejligt hvis opskrifterne blev sendt på mail når man har købt dem)- så håber jeg bare jeg kan finde ud af at oversætte dem til dansk ;)

  - Rikke

  SvarSlett