fredag 28. desember 2012

Ting som aldri ble noe

Jeg har vist dere masse av det jeg har holdt på med de siste årene her  på bloggen, og noe av det dere har sett, ble aldri ferdig. Litt morsomt å se tilbake i bildemapper på PCen. Masse er allerede arkivert og glemt, men jeg skal vise dere noe allikevel.
Dette skulle bli en pute.. ideen var vel forsåvidt ok, men ugle ble tegnet på noen loddne tøybleier, og resultatet ble ikke helt etter planen. Tøystykket ble kastet tror jeg .

Dette skulle bli til en grønn lue med en stor rød blomst til jentungen, men Muscatgarnet ble HELT feil i lue, så denne ble rekkt opp, og blomsten forsvant i søpla i en eller annen garn-kurv-rydding.

Denne her ble jo forsåvidt til noe.. lille Pee, men kompisen (Poo) kom aldri til. Pee ligger ennå i bunnen av heklekurven og venter på kompisen sin.
Dette etagefatet ble til av eggeglass, fat og en lysestake fra bruktbutikken. Det ble jo i grunnen ganske fint helt til jeg vasket det i oppvaskemaskinen.. haha.. det gikk ikke bra :)
Dette skulle bli en gryteklut, men endte opp som en mellomting mellom gryteklut og kopptue. Jeg tipper valget med å bruke dobbel tråd var det som ødela:) Jeg fikk iallefall ikke til å bruke denne til noe, så den er også forsvunnet:)

Jeg regner med at dette ikke er et ukjent fenomen for mange av dere:) Det blir mye "tull" mellom skattene :)

3 kommentarer:

 1. Huff, ja.
  Det ligger en god del halvferdig rundtomkring.
  Sikkert ikke dumt med en opprydning.

  SvarSlett
 2. Jepp, det er et kjent fenomen! Lille Pee ser uendelig trist ut! Tror du snart skal hekle kompisen slik at Pee blir glad igjen! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg må gjøre det! nå har han stakkars vært ensom så lenge. Jeg skjønner i grunnen ikke hvorfor den bøygen er så stor. Det er en liten `gurumi som er kjapp å hekle

   Slett