lørdag 12. januar 2013

Puter *hjerte hjerte*

Jeg fikk tips om denne nettsida fra Janne som har bloggen Bloggugla. TAKK, Janne!!! med store bokstaver og strek under. Snakk om fine puter altså! DÅN.
Problemet er bare å klare å begrense seg (ikke bare-bare det). 
Hvor mange puter kan man ha i en treseter før den blir full? 

Sjekk ut Jannes blogg, forresten! Den er kjempefin, og et friskt pust. Virkelig!


Yellow Chevron Throw Pillow
White Cross on Black Throw Pillow

Dobbeltsukk! 

5 kommentarer:

 1. Hvor er det nogle super lækre puder, TAK for tippet :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Forresten har du prøvet at bestille fra dem? Der er jo noget med told når det kommer fra USA. Vi har lige fået en julegave sendt fra min mands amerikanske familie, og den blev åbnet af told og skat og vi måtte betale 300,- for at få den udleveret fordi den havde værdi over 340 kr.....

   Slett
 2. Ja, der kan du se....faaaarlig!!!
  Du fant mange av mine favoritter og...dobbeltsukk. Jeg har jo en laaaang 3 seter (3m), men likevel...hvor mange puter kan man ha ja?! Jeg hadde liksom en plan om å ikke ha så mange puter...jeg ville ha en "rein" sofa....jeg feila med det og gitt. Blitt mange puter allerede og etter å ha funnet ut at de har begynt å lage putetrekk og på Society6 VET jeg at jeg ender opp med HVERTFALL en til i samlinga...(venter bare på en forsinka lønn ;)

  Ang bestilling; jeg har bestilt plakater derfra noen ganger. Hold deg under 200lappen, så blir det ikke noe ekstra. Hvertfall sånn jeg har erfart...Så bestill en og en ting ;)

  Tusen takk for veldig hyggelige ord :)

  SvarSlett
  Svar
  1. åh, ja, det blir definitivt en pute eller to eller kanskje tre *knis*. Nå gjenstår det bare å velge! Det blir ikke enkelt! Det er jo SÅ mange fine!! Ja, jeg har sett sofaen din, den er flott, og har minst plass til en pute til, synes jeg :P

   Slett
 3. Så bra du likte :) Men hvem finner ikke noe de liker der da?!
  Jeg har bare bestilt print og kjøpt rammer på ikea :)Møe billigere!

  SvarSlett