torsdag 9. september 2010

Love, love, love

 Kikket litt gjennom virvaret av bilder jeg har på PCen, og fant frem til disse favorittene. Alle mine små- skatter i en hærlig collage! Her var lilleøster helt ny. Bare noen uker gammel... føles jo selvfølgelig som at det var i går, men det er 2 år siden allerede (er det ikke slik for alle mødre). Storebror var selvfølgelig kjempestolt (her med ferske vannkopp- arr i panna). Koselig å se tilbake på slike minner. Men litt skummelt at disse bildene bare finnes på PC. Jeg har liksom alle bildene mine der, og jeg kan ikke huske sist jeg fremkalte bilder, og satte dem inn i et album. Det er jo litt synd egentlig at man ikke tar godt nok vare på bildene sine, og det ville jo ha vært katastrofe dersom bildene ble borte.

Jeg trenger rett og slett litt inspirasjon til hva jeg kan gjøre for å ta bedre vare på bildene. Skal man lage en fotobok eller bare rett og slett lime dem inn i et album? Hva gjør dere?

2 kommentarer:

  1. Herlige bilder ;)
    Jeg er skamdårlig på fremkalling.....og har så og si ikke fremkalt siden jeg fikk digitalkamera i 2002 ;) Men Jeg har dobbel back up på to eksterne harddisker. Og jeg har faktisk laget en fotobok....fra 2007, så det gjenstår litt arbeid kan man si.....har planer om å lage fra 2008 og 2009 ovs....Har fremkalt litt babybilder til babyalbum da.....det er da noe ;) Jeg tar så å si bilder hver dag, og kan jo ikke fremkalle så mye heller tenker jeg.....

    SvarSlett
  2. Nei, det er sant det, man kan ikke fremkalle alle bildene man har heller da. Det er det som er "problemet" etter digitalkameraet kom. Jeg har vanvittige mengder med bilder! Men en fortobok for hvert år var slettes ikke dumt! jeg skal ta den med meg:)

    SvarSlett