onsdag 17. november 2010

Flere prosjekter

Det har allerede kommet inn så mange gode forslag til farger på bestemorpungene, så jeg kunne jo ikke dy meg, jeg måtte jo bare hekle et par av forslagene deres. Den første var det Fru Tuss som kom med, nemlig en kombinasjon av hvitt, gult og grått.
Denne neste er jo ikke så langt ifra det Mie foreslo, en bestemor i mulvarp, mint, rosa og hvit. Min er i isblå istedetfor mint.
Så synes jeg så tydelig at det var noen som kom med dette forslaget: brun, orange, rosa og hvit, men nå kan jeg ikke finne det igjen blandt kommentarene på Give Awayen. Jeg har iallefall heklet en som jeg ble kjempefornøyd med, og som bare ligger og venter på montering! Håper glidelåsene jeg har bestillt fra stoff og stil kommer i posten snart!
Dere er så flinke til å kombinere farger, altså!! Det er mange spennende og flotte kombinasjoner jeg aldri hadde tenkt på selv. Jeg har enda et par halvferdige punger med deres fargekombinasjoner liggende og vente på montering, som dere skal få se i morgen (bare jeg rekker lyset). Takk for hjelpa.

7 kommentarer:

 1. Så lekre de er!Jeg falt spesielt for den midterste der...

  SvarSlett
 2. Ja den midterste er jeg ogsaa totalt til. De er blevet saa fine.

  SvarSlett
 3. Kjempe flotte! veldig fint når du kombinerer sterke og mørke farger!

  SvarSlett
 4. Ja den som ligner på mitt forslag ble jo kjempefin! *♥* Nå må jeg ønske meg den, hehe!

  SvarSlett
 5. Tror det var jeg som hintet om brun, rosa, orange og hvit, og den ble jo knallkul. Håper jeg vinner ;)

  SvarSlett
 6. Knallefine, og grattis så mye med Budeieteppe! =D

  SvarSlett