onsdag 23. mars 2011

Long time no see


Nå var det lenge siden, dere:)
Det blir lite håndarbeid og lite blogging for øyeblikket. Vi bor hjemme hos mine foreldre nå mens vi venter på flyttelasset, og i tillegg har jeg røket på en skikkelig forkjølelse som ikke ser ut til å gå over med det første. Til helgen ser det endelig ut som at vi skal komme inn i leiligheten, og det skal bli godt.
Ny-jobben går kjempebra! jeg jobber som koordinator for Sørøydagene, en 10-dagers kulturfestival som arrangeres her oppe i juli mnd. Kjempespennende, og hærlig å jobbe med så mange fine mennesker. Her om dagen var jeg på leting etter partytelt i forbindelse med jobben, og var innom en dame som har den mest fantastiske samlingen av gamle møbler, klær og stoff. Dere skulle virkelig ha sett det! Hun bor i et kjempestort hus der det var butikk, posthus og telegraf i kjelleren etter krigen. Nå er kjelleren fyllt til randen av gamle stoff, skinnjakker fra 80-tallet, platåsko fra 60- tallet, 70-talls gardiner, gamle møbler... Ja, det er rett og slett som å gå inn i et museum. jeg blir så glad av at noen mennesker tar vare på slike ting.
Fantastisk gavmild er hun også, fordi jeg fikk beskjed om å bare forsyne meg av stoff dersom jeg hadde bruk for det, så dette tok jeg med meg hjem
*lykke lykke lykke*I tillegg fikk jeg et teppentrekk i  gul-hvitt krepp, men det ble grå-grønnt på bildet, og kom så absolutt ikke til sin rett.

3 kommentarer:

 1. Oj - så spennede da :) Det nederste sengetrekket har jeg også. Heldig du!

  SvarSlett
 2. Så fine stoff du fikk med deg :)

  Du må ha lykke til med flyttingen.

  SvarSlett
 3. Så spennende da!
  Både med flytting, ny jobb og huset med det rare i:)

  SvarSlett