fredag 3. juni 2011

Full produksjon

Jeg har fått en del nye stoff i posten i det siste, så den siste tiden har jeg jobbet med noen nye presskannevarmere. Denne gangen i noen av mine favorittstoff! Jeg har dristet meg til å klippe i dette fantastiske Liberty of London stoffet mitt


Ja, jeg "peprer" stoffet med knappenåler, men jeg vil at resultatet skal bli bra, haha. Denne kan jeg bare ikke skilles fra, jeg beholder den selv.Disse andre presskannevarmerne, derimot, er til salgs i nettbutikken min på EplaDenne er også en av mine favoritter med verdens hærligste stoff med små astronauter fra Tamo. Jeg synes stoffet er helt fantastisk, og tror det blir vanskelig å gi fra seg denne!


En liten samling av alle de nyeste presskannevarmerne

3 kommentarer:

 1. Så fine disse var! Jeg elsker liberty presskannevarmeren!

  God helg!

  SvarSlett
 2. I love Liberty! Dette stoffet var det første Liberty stoffet jeg kjøpte (sammen med bil-stoffet) og det er så fantastisk flott fortsatt synes jeg..selv om jeg ser det daglig med en kortmappe sydd i det :) Skjønner godt at de kalles tidløse og klassiske!

  Syns presskannevarmer-modellen din er så flott! Skulle ønske jeg hadde lagd mønsteret selv ;) Sjekket forresten opp ang. markedet på Sørøy, det hadde vært supergøy.. Dessverre er vi i Trøndelag i bryllup den helgen. Hadde vært gøy med en roadtrip tvers over fylket :)

  Du må ha så mye lykke til med produksjonen og riktig god helg! :)

  SvarSlett
 3. Så utrolig stilige! Kjempe fin måte å bring inn farger og holde kaffi/teen varm :D

  SvarSlett