torsdag 9. juni 2011

Ikke alt blir gull!

Jeg hadde det så klart for meg i hodet mitt, men så ble det liksom ikke helt som jeg så for meg... har vi ikke alle hatt det slik? Jeg ble med andre ord ikke helt fornøyd med denne elefanten. Planen var en elefant i samme gata som uglene jeg syr. Men dette mønsteret må jeg jobbe litt mer med. Dere skal selvfølgelig få se den uansett:)

7 kommentarer:

 1. Den var helt nyyydelig!! Selger du den? ;) (helt seriøst altså!)

  SvarSlett
 2. jeg syntes den er noget af det sødeste jeg længe har set, jeg er vild med elefanter ♥ ja er den til salg ?

  SvarSlett
 3. Den ble jo bare sååå søt!! Kjempefin! Du kan trygt bruke det mønsteret videre og selge, ja!! :D

  SvarSlett
 4. Den vart utrolig nydelig skjønn. Men ja, skjønner godt hvordan det er å ha noe klart i hode med det er ikke det som kommer ut. Veldig frustrendes, men det er godt at du ikke gir opp. Stå på, og kjekt at du viser oss prossesen.

  SvarSlett
 5. Jøss, dette var egentlig litt uventet, men takk for de koselige kommentarene. Jeg vet ikke helt om jeg er komfortabel med å selge denne. Den er bare en prøve, og dermed mangler baksida både øre, tær osv. Men hvis dere er interessert, kan jeg selvfølgelig sy nye av samme mønsteret. Kanskje jeg må prøve å legge ut et par i butikken . Jeg vet foresten ikke hva som har skjedd, men jeg får ikke lagt ut kommentarer med min google konto.

  SvarSlett
 6. Den ble kanskje ikke helt som du hadde planlagt, men den var nå kjempesøt for det!

  Hvis du har problemer med å kommentere, prøv å huk av boksen der det står forbli pålogget (eller noe lignende) når du logger deg inn. Det gjorde utslaget for meg i alle fall når jeg ikke fikk lagt inn kommentarer.

  SvarSlett
 7. Takk for tipset:) jeg skal se om jeg finner ut av det. Charlotte

  SvarSlett