tirsdag 27. november 2012

Æsj!

Bloggen min sier at Picasa-albummet mitt er fullt, så jeg får ikke lastet opp bilder på bloggen. Er det noen som vet om det går ann å slette bilder derfra eller noe? 

4 kommentarer:

 1. Hei! Dette skjedde med meg også for noen måneder siden. Jeg klikket på den linken som kom opp med beskjed om at jeg ikke hadde mer bildeplass. Det var veldig enkelt å velge (jeg tok den minste), og la inn bankkortet mitt. Fikk bildeplass med en gang, og jeg blir nå trekt ca 15 kr pr måned. Det er overkommelig;) Jeg hadde sett flere plasser tidligere at det var trygt, så jeg tok sjansen. etterpå har det ikke vært problemer. Lykke til! Spør en om hjelp til å gjøre det sammen med deg om du er usikker. Jeg spurte sønnen min.

  SvarSlett
 2. Hei!

  Ja, det går fint an å slette gamle bilete. Av og til laster ein opp fleire bilete enn det ein brukar også, og alle bileta blir lagra i picasaalbumet. Eg søkte opp picasa album på google og kunne logge meg inn med brukernavn og passord..og så var det bare å slette...mange bilete gitt! Når du sletter bilete i picasaalbumet så må du huske å slette bileta i blogginnlegga i tillegg. Om du ikkje gjer det så kjem det opp ein svart firkant med ein minus inni.. Eg har heller teke meg tida til å ordne opp i dette enn å byrje å betale for plass...greit å rydde litt opp i gamle blogginnlegg også.

  Håpar det hjalp!

  Ingvild :)

  SvarSlett
 3. Hei! Jeg også fikk denne meldingen nylig, men visste ikke hvordan du kunne ordne det, så jeg bare betalte for mere plass, var jo ikke akkurat noe dyrt :)

  SvarSlett
 4. pleier du å forminske bildene før du setter dem inn på bloggen? De tar sikkert ekstra stor plass på picasa hvis du bruker dem i full størrelse. (vanligvis er bildene så store at det går an å lage plakater ut av dem, men så god bildekvalitet trengs jo veldig sjelden.)

  SvarSlett