søndag 10. oktober 2010

Heklede kopptuer

Da jeg var hjemme på Sørøya i sommer (der det ikke finnes en eneste garnbutikk), tok jeg litt av med garnbestillinger fra garnstudios hjemmeside. Drops paris var på tilbud, og jeg bestillte en god del av denne garntypen med tanke på å lage amigurumis av den. Når jeg fikk garnet, var jeg ikke helt fornøyd med hvordan det gjorde seg som amigurumi... jeg syntes rett og slett det ikke var glansfullt og eksklusivt nok.
Denne dinosauen var vel den eneste amigurumien jeg heklet med garnet. Så jeg har en del drops paris i garnkurven kan du si.

Så var jeg innom byVeronicas fine, inspirerende blogg, og jeg elsker jo kjøkkenklutene hennes. Skal tro jeg ble glad da jeg så at hun hadde heklet kluter i akkurat denne garntypen, og jammen tror jeg at de var i samme farge også. Hun er så snill at hun har beskrevet hvilke masketyper hun har brukt for å få de ulike klutene, og dermed heklet jeg meg to kluter til kjøkkenbenken

2 kommentarer:

  1. Stemmer på en prikk, akkurat samme farge: og, jeg digger dem!! Takk for at du linker, og håper du blir fornøyd med klutene! Er helt enig med deg i din vurdering av garnet...ikke noen favoritt her i gården heller. Men, disse fargene er uimotståelige:)

    SvarSlett