lørdag 4. desember 2010

Something new

Det har vært litt stillere enn vanlig her på bloggen, men det betyr ikke at jeg ikke hekler:) Eller når sant skal sies, så hekler jeg vel litt mindre enn normalt.. jeg har eksamensuker nå. Men først og fremst skylles den sløve bloggingen det utrolige dårlige lyset det er nå. Vi hadde pittelitt lys i dag i 11-12-tiden, men ikke på langt nær nok til å ta fine bilder. Derfor er bildene mine redigerte og ikke helt bra i fargen. Men bedre enn ingenting, ikkesant?

Dette er mitt nye prosjekt, grytelapper ( hva heter det? Du vet, sånn til å ha under grytene:) og om jeg skal si det selv så ble de kjempefine. De er heklet dobbelt slik at de skal skåne bordet mot varme gryter, og kan snues og brukes på begge sider. Framsiden er hærlig stripete, og baksiden er sort.

Haha, jeg må jo bare fortelle dere, kjæresten så disse da jeg heklet disse i går og utbrøt: " åh, grytelapper! (entusiastisk) Endelig noe vi kan bruke". Han ser liksom ikke samme nytten som meg i amigurumis og punger liksom, og var storfornøyd med mine nyeste heklerier.
Jaja.. hihi.. her kommer flere bilder:)


7 kommentarer:

 1. Kjempefine! Eg får så lyst til å hekle når eg ser bloggen din. Eg har høyrd at sånt til å ha under varme gryter heiter hambus :)

  - ingeborg -

  SvarSlett
 2. Nydelige lapper,lykke til med eksamen:)Klem Linda:)

  SvarSlett
 3. He he! ja ja det er mannfolka sine det. du kan trøste deg med at jeg får også noen artige kommentarer når mannen IKKE skjønner hva jeg holder på med, men de er gode da :))

  likte godt gryteunderlagene dine jeg:)

  Veronika

  SvarSlett
 4. Så fine, særlig den i lilla.
  Tror det heter bordskåner.

  SvarSlett
 5. Så fine da:) Du er flink:)

  SvarSlett
 6. Ja her hedder det også bordskåner. de er rigtig fine.

  SvarSlett
 7. He he, ja det er jo kjekt med noe som kan brukes;) De var flotte - liker veldig godt fargene du kombinerer!

  SvarSlett