søndag 5. juni 2011

Coca- cola lue


Som noen av dere så rett observerte, så var det en Coca- Cola lue jeg strikket. (Gratis)Mønstret til luen sammen med mange andre brus-merke luer fant jeg her på denne norske bloggen. Alltid et pluss når mønstrene er på norsk, ikke sant? Min lue er strikket med noen få endringer. Jeg ville ikke ha brettekant, så jeg strikket bare  en 4 cm lang vrangbord. I tillegg har jeg laget en hvit dusk på toppen. Jeg er kjempefornøyd med lua, altså! For en kjempegod ide. Dere må bare ta en titt innom bloggen, det er utrolig mange stilige luer der! Pepsi- Max luen var jo bare råtøff

8 kommentarer:

 1. Så utrolig fin lue! Jeg skal helt klart titte på den bloggen, for etter kvikklunsjlue-suksessen under gavetreet, er det fint med noe nytt;)

  SvarSlett
 2. Den var kjempestilig. Jeg kjenner en som samler på alt som har med Cola å gjøre og jeg tror sannelig jeg skal driste meg til å strikke denne til ham. :-)

  SvarSlett
 3. de luene er stilige!!! Og med dusk ble den enda stiligere!denne får nok komme på den snart evig lange lyst-og-strikke listen! Ha en flott ny uke!

  SvarSlett
 4. Så fin din versjon ble!!
  Det gjorde seg virkelig med en dusk :-)

  SvarSlett
 5. Har du oppskriften på denne? Bloggen er desverre slettet😭

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett