søndag 31. juli 2011

Oppbevaringsproblem, herved løst.


 I et tidligere blogginnlegg etterlyste jeg oppbevaringstrips, og fikk noen gode ideer fra flere av dere. Og da jeg oppdaget at clas ohlson har nettbutikk var det reineste hallelujastemningen i heimen. Et sortimentskap til 129 (!!!) kroner ble kjøpt inn sammen med oppbevaringsbokser. Jeg må bare si dere: dette er genialt. Jeg regner med at de egentlig er ment for skruer, muttere og andre mannfolk-duppeditter, men de passer jo vel så godt til jente-greierne mine. Nå har perler, ringer, kroker, glidelåser, lapper osv fått hver sin lille hylle eller rom, og jeg har oversikt over hele samlinga av hobbyartikler.


Jeg trenger visst å kjøpe nye merkelapper

Disse oppbevaringseskene er litt mer mobile, og jeg kan dra de med meg rundt hvor jeg vil:) også hvis jeg skal ha med meg greiene ut av huset:)

Jeg har også kjøpt meg en DYMO (jippii). Denne har jeg letet lenge etter. Jeg trodde faktisk ikke de produserte disse lengere. Så nå merkes ALT her i huset med DYMO-tape. Men jeg ble faktisk ganske skuffet over denne, da den henger seg opp og ikke mater opp tapen skikkelig, så den er litt "kronglete" å holde på med. Men en dårlig DYMO er bedre enn ingen DYMO, eller hur? Man får vel det man betaler for. Denne kostet i underkant av 100 kr på Clas Ohlson. Er det noen av dere som har denne modellen? Hvordan funker den for dere?

9 kommentarer:

 1. skal si du har fått orden i sakene!
  Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 2. Jeg har denne dymoen, heeelt super :)

  http://www.clasohlson.no/Product/Product.aspx?id=164028138

  SvarSlett
 3. Jeg så på den jeg også. Så valgte jeg den billigere varianten. Det var dumt

  SvarSlett
 4. hjelpe seg, og jøje meg - så mye fint du lager! ;)

  smart oppbevaring... ;) clas ohlson har svar på mye!

  God mandag til deg!

  SvarSlett
 5. Hurra for Clas Olson sier jeg bare!! Var "litt i himmelen" i sommer da vi la turen innom... gleder meg til de kommer hit!

  SvarSlett
 6. Så praktisk og rimelig oppbevaring, jeg lar meg gjerne inspirere! Hobbytingene har fått flyte i bæreposer i skapet alt for lenge nå...Turen går til Clas Ohlson i morgen den dag! :)

  Takk for tipset!

  Hilsen Ingrid

  SvarSlett
 7. Jeg har også den dymoen som ikke er jr varianten og den er super. Aldri hatt noen problemer med den. Også har jeg en større brother maskin som er super.

  SvarSlett
 8. Haha, jeg har også akkurat kjøpt dette sortimentskapet. Det skal få orden på perlene har jeg tenkt :) Liker bloggen din!

  SvarSlett
 9. Gøy blogg du har!
  Jeg anskaffet også nytt oppbevaringsmateriell i sommer. "Manneavdelingen"(?) på Clas er god å ha! :)

  SvarSlett